Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 οργανώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων.

Από αύριο Παρασκευή θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός δημόσιων κτιρίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, τα οποία θα φωταγωγηθούν τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου. Επίσης, με μέριμνα των διευθυντών των σχολείων θα γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου θα ηχήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών και στις 10.30 το πρωί θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία, μετά το τέλος της οποίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από εκπαιδευτικό του Γυμνασίου – Λυκείου Πραμάντων.

Θα ακολουθήσουν στις 11 το πρωί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων και κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πραμάντων και εκπροσώπους του Αστυνομικού Τμήματος και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δήμου Β. Τζουμέρκων, καθώς και των σχολικών μονάδων των Πραμάντων.

Μερίμνη του Δημοτικού Σχολείου Πραμάντων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και έπειτα θα ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος από χορωδία του σχολείου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρέλαση των μαθητών των σχολείων.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!