Οι νέες ταινίες ”GHOSTBUSTERS FROZEN EMPIRE” & ”BACK TO BLACK” & ” LATE NIGHT WITH THE DEVIL” που θα προβληθούν στο ODEON PARALIMNIO by TFG στα Ιωάννινα από 11/04 έως και 17/04/2024

 

GHOSTBUSTERS FROZEN EMPIRE

K12?

Νέοι Ghostbusters, μία υποσχόμενη ταινία τρόμου και μια αναμενόμενη μουσική βιογραφία Η παλιοπαρέα των κυνηγών φαντασμάτων επανενώνεται. Η οικογένεια Σπρένγκλερ επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, δηλαδή στο πυροσβεστικό σταθμό – σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης, για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters. Με τη σειρά τους, εκείνοι έχουν κατασκευάσει ένα απόρρητο εργαστήριο με στόχο να εξελίξουν επιστημονικά και τεχνολογικά το κυνήγι φαντασμάτων. Όλα βαίνουν καλώς, μέχρις ότου εντοπίσουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει μια διαβολική δύναμη, ικανή να επιβάλλει στον κόσμο μια νέα Εποχή του Πάγου.

 

 

 

LATE NIGHT WITH THE DEVIL

K18

Ταινία τρόμου με τον Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν. Κατά τη διάρκεια μιας βραδινής τηλεοπτικής εκπομπής τη νύχτα του Χάλογουιν το 1977, για άγνωστο λόγο κάτι πάει τρομακτικά στραβά, απελευθερώνοντας ένα απερίγραπτο κακό στον κόσμο μέσα από της τηλεοπτικές οθόνες των θεατών.

 

 

 

BACK TO BLACK

K15?

Βιογραφία της σπουδαίας τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ. Μία από τις πιο δημοφιλείς, ρηξικέλευθες και εντυπωσιακές ποπ φωνές του 21ου αιώνα, “ζωντανεύει” στη μεγάλη οθόνη. Στο “Back to Black” η ζωή της αμίμητης Έιμι Γουάινχαουζ παίρνει σάρκα και οστά, ως ένα ταξίδι από την εφηβεία στην ενηλικίωση και τη δημιουργία ενός από τα πιο επιτυχημένα και θρυλικά μουσικά άλμπουμ της εποχής μας.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!