Οι Pindos Atletico μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “ΔΕΝΤΡΙΜ” επιστρέφουν στην Αθήνα με μια ζωντανή εμφάνιση, στις 20 Απριλίου στον Πολυχώρο Αγορά.
Σε αυτή την ιδιαίτερη συναυλία, το βορειοελλαδίτικο hip hop δίδυμο θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τον φρέσκο και συναρπαστικό ήχο του νέου τους album, που συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή ελληνική μουσική με μοντέρνα afrotrap στοιχεία.
Ο νέος δίσκος “ΔΕΝΤΡΙΜ” κατοχυρώνει τη μυστική συνταγή που καιρό τώρα δημιουργούσε το συγκρότημα με κύρια συστατικά το ευρωπαϊκό Jersey Drill και τον ελληνικό παραδοσιακό ήχο. Σε αυτό το νέο ταξίδι, συνταξιδιώτες υπήρξαν οι Dani Gambino, Θάνος Γκουντάνο και Δημήτρης Χαυλίδη από τους BAiLDSA, ο Masla G., ο Αλέξανδρος Σαγκούρης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Curly. Το album αποτελεί μία προσπάθεια απελευθέρωσης από τα πλαίσια του συνηθισμένου, καθώς οι Mpelafon και Thel παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό τους έργο δίχως συμβάσεις και περιορισμούς, ακριβώς όπως το ονειρεύτηκαν. Και αυτό ήταν και το “ΔΕΝΤΡΙΜ” τους!
Η εκδήλωση ξεκινά στις 21:00 με γενική είσοδο 10€.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!