Η καταξίωση της πόλης των Ιωαννίνων ως πρώτος περιφερειακός προορισμός, στο πλαίσιο του συνεδριακού τουρισμού, επικυρώθηκε περίτρανα με τη διοργάνωση και δεύτερου Πανελληνίου Συνεδρίου, σε χρονικό διάστημα μόλις δεκαπέντε ημερών, από το προηγούμενο Καρδιολογικό, με τη συμμετοχή κορυφαίων ιατρών-εισηγητών Παθολόγων από το σύνολο της επικράτειας.

Στο πρόγραμμα για τους επισκέπτες Καθηγητές Ιατρικής του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για το Σακχαρώδη Διαβήτη, τις Συννοσηρότητες και τα Μεταβολικά Νοσήματα εντάχθηκε και η περιήγηση στο Πωγώνι.

Ο συμπατριώτης μας, συντονιστής Τομέα Καρδιάς στο Metropolitan General και προσκεκλημένος εισηγητής για την διάλεξη στο κλείσιμο του Συνεδρίου, κ. Στέφανος Φούσας, πήρε άριστα όχι μόνο για τις επιστημονικές  του γνώσεις ,αλλά και ως  οικοδεσπότης.

Ο κ. Φούσας,  ξενάγησε τους προσκεκλημένους του, στο Πολεμικό Μουσείο Καλπακίου, στον Πύργο του Μελά, στη Μονή Σωσίνου, στους “Μελάδες” στη γενέτειρα  του, τη Ρεπετίστα, στο πατρικό της οικογένειας Φούσα και την Βελλά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!