Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από μια παρεξηγίσιμη φράση, με αποτέλεσμα τελικά να ζητήσει συγγνώμη.

Στη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Attica TV, ο Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας την τραγωδία των Τεμπών και θέλοντας να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, ανέφερε μεν ότι είναι το «αυτονόητο», σημείωσε, όμως, ότι «έχουμε βαρεθεί να το επαναλαμβάνουμε».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ξεκινάω με το αυτονόητο που έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες, τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων…».

«Όταν κάνουμε μια λεκτική αστοχία πρέπει να την αναγνωρίζουμε χωρίς αστερίσκους – πολύ περισσότερο σε τέτοιες τραγικές & φορτισμένες στιγμές. Στην προσπάθειά μου να τονίσω αυτό που ένιωθα ως “το ελάχιστο που οφείλουμε” στις οικογένειες των θυμάτων, το εξέφρασα με εσφαλμένο τρόπο», έγραψε σε νέα ανάρτησή του ο Ν. Ρωμανός και πρόσθεσε:

«Είναι προφανές ότι ούτε βαρεθήκαμε, ούτε θα βαρεθούμε ποτέ, γιατί τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών είναι ειλικρινή και ανυπόκριτα. Από καρδιάς συγγνώμη για αυτή τη λεκτική αστοχία εν τη ρύμη του λόγου».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!