Την Τετάρτη, 18/05/2022, το 2ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων διοργάνωσε εκδήλωση, με τίτλο «Τα Γιάννενα της Τέχνης & της Παράδοσης», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.».

Η εκδήλωση αποτέλεσε το τέλος ενός μικρού ταξιδιού στην Ηπειρώτικη παράδοση! Ένα ταξίδι που ξεκίνησε στην έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς με συντονιστή τον αγαπητό συνάδερφο Γιάννη Κωστή και συνοδοιπόρους του, όλους εμάς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, που ο καθένας σφράγισε με τον δικό του τρόπο, με τη συνεισφορά του και τις δικές του πινελιές!

Αυτό το ταξίδι στα Γιάννενα της Τέχνης και της Παράδοσης ολοκληρώθηκε λοιπόν στον προαύλιο  μαγευτικό και φιλόξενο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας, με πρωταγωνιστές τα ηπειρώτικα παραδοσιακά εδέσματα και ποτά της περιοχής μας, μετά από τη μεγάλη προσωπική εργασία των μαθητών μας, αλλά και μετά από τις ευγενικές προσφορές τοπικών επιχειρήσεων.

Γι’ αυτό το λόγο, η διεύθυνση του σχολείου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις της πόλης μας, που πίστεψαν στο ταξίδι μας και την ωφελιμότητά του για τους μαθητές μας!

Ευχαριστούμε λοιπόν την επιχείρηση Kolionasios Baklava Gold για την ευγενική προσφορά παραδοσιακών γλυκισμάτων, τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ για την προσφορά του σε κοτόπουλα, την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος ΑΕ για την προσφορά του σε νερό και αναψυκτικά, τη ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΕ – EPIRUS BREWERY LTD για τη χορηγία σε μπίρες, καθώς επίσης και το οινοποιείο ZOINOS WINERY για την προσφορά του σε κρασί!

Επίσης, από καρδιάς ευχαριστούμε τον Χρήστο Καρβούνη για την υποστήριξη του catering, αλλά και την κα Αγνή Δρίμτζια και τους συνεργάτες και συνεργάτριές της για την πολύ ζεστή φιλοξενία τους, στον παραμυθένιο προαύλιο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

Ωστόσο, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ έχουμε την ανάγκη να απευθύνουμε στη Σοφία Κοντοστέργιου, μαθήτρια της Γ τάξης του σχολείου μας, η οποία ανέλαβε το συντονισμό των δράσεων υποδοχής, καθώς και τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων, με την συνεισφορά των οποίων υποστηρίχθηκε ο μπουφές μας.

Κλείνοντας, και με αφορμή την εθελοντική προσφορά της Σοφίας, δεν μπορούμε παρά να αναφερθούμε με υπερηφάνεια στη στήριξη όλων των μαθητών μας, κάθε φορά που το σχολείο μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Πράγματι η στήριξή τους είναι ουσιαστική και αποτελεσματική, η οποία συχνά γίνεται και συγκινητική, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που αυτή προέρχεται από παλιούς μας μαθητές, που ενώ έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους, παραμένουν καλοί φίλοι του σχολείου και είναι πάντα δίπλα μας!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!