Με χαρούμενες παιδικές φωνές “πλημμύρισε” σήμερα η αγορά της Πρέβεζας, από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων που ανέλαβαν να στολίσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, που τοποθέτησε ο Δήμος Πρέβεζας σε 11 σημεία του Ιστορικού Κέντρου.Αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων αλλά και γυμνασίων και λυκείων συμμετείχαν στον στολισμό κάνοντας κάθε δέντρο ξεχωριστό και γιορτινό.
Οι όμορφες μαθητικές παρέες “ξεσήκωσαν” την αγορά και τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι περαστικοί απόλαυσαν το θέαμα και άκουσαν με χαρά τα μικρότερα παιδιά να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος εθελοντισμού του Δήμου Λεωνίδας Αργυρός, επισκέφθηκε τα σημεία όπου έγιναν στολισμοί κι ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου.
Επεσήμανε δε ότι οι γιορτινές δράσεις του Δήμου θα συνεχιστούν με επίκεντρο το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς το οποίο ετοιμάζεται “πυρετωδώς” να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους του φίλους.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!