Το Φεστιβάλ Δωδώνης, πιστό στο ραντεβού του με το κοινό, σηκώνει αυλαία για έκτη συνεχόμενη χρονιά και προσκαλεί τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου Δωδώνης να απολαύσουν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου 2022.
Ο Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό του Κέντρο, με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και τη Χορηγία & Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, παρουσιάζει και φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Δωδώνης, ένα φεστιβάλ θεσμό, που έχει καταφέρει να καταστήσει την περιοχή πόλο έλξης πολιτιστικού τουρισμού κάθε καλοκαίρι.

Το Φεστιβάλ, που φιλοξενείται παραδοσιακά στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας, στο πλαίσιο της δυναμικής του ανάπτυξης, αγκαλιάζει κι αναδεικνύει όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του Δήμου, με παράλληλες εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται, πέρα από τον αρχαιολογικό χώρο, στις Πηγές του Αχέροντα (Σιστρούνι) και στη Λίμνη Βιρού (Πηγές Λούρου-Βουλιάστα).
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της έκτης διοργάνωσης, πλούσιο και πολυποίκιλο, έρχεται να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό κοινό του πολιτισμού καθώς περιλαμβάνει μερικές από τις σημαντικότερες θεατρικές και μουσικές παραγωγές της φετινής χρονιάς, ενώ παράλληλα καλεί το κοινό να βιώσει νέες εμπειρίες στον αρχαιολογικό χώρο.

Η εκκίνηση, μουσική και δυναμική, θα πραγματοποιηθεί με την πιο πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή συναυλία! Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στον αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης με την υπόσχεση να μοιραστεί μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές, όπως μόνο αυτός και οι μουσικοί του ξέρουν. Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις κι εμείς θα είμαστε εκεί να συναντήσουμε το πιο αγαπημένο “κοπέλι” της ελληνικής μουσικής σκηνής.
(Γενική είσοδος: 15€, Εκπτωτικό: 12€, Δημότες Δωδώνης & παιδιά έως 10 ετών: Ελεύθερη είσοδος)

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!