Η Γιαννιώτικη εταιρεία διαδικτυακής προώθησης και διαφήμισης ΠΕ Websites θα αναλάβει την Ψηφιακή Προβολή του Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας που αναμένεται να ιδρυθεί στον χώρο του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού. Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία τοπικής επιχειρηματικότητας από μια νεοσύστατη εταιρία νέων και δημιουργικών ανθρώπων που τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποίησης έχει αναλάβει με επιτυχία δεκάδες σημαντικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στα γραφεία του ΠΟΛΚΕΟΑ στην Αργυρόπουλη, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας κος. Βασίλης Τσατσαράγκος, ο C.E.O. της ΠΕ Websites Σπήλιος Τυροπάνης και ο Project Manager Κωνσταντίνος Τάσος συζήτησαν και συμφώνησαν για τον σχεδιασμό της Ψηφιακής Προβολής των τεκμηρίων και της λαμπρής ιστορίας των ιστορικών Ολυμπιακών Αερογραμμών.
Η ΠΕ Websites θα αναλάβει την συνολική ψηφιακή υποστήριξη για το Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας που αναμένεται να κατασκευαστεί στο Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, θα συνδράμει στην ψηφιοποιήση χιλιάδων τεκμηρίων, στην παραγωγή και προώθηση διαφημιστικών προϊόντων για το κατάστημα του Μουσείου, την ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία με ιστοσελίδα, online διαφήμιση και προώθηση στα Social Media.
Ο C.E.O. της ΠΕ Websites, κος. Σπήλιος Τυροπάνης δήλωσε για την νέα συνεργασία τα εξής:
Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι στην ΠΕ Websites, μετά την συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας μας και του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Πιο συγκεκριμένα η ΠΕ Websites, θα αναλάβει τη συνολική ψηφιακή υποστήριξη για το Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή αλλά και φιλόδοξη δημιουργία, η οποία θα αναδείξει την ιστορία και την δράση της Ολυμπιακής Αεροπορίας μέσα από το υλικό, το οποίο παρουσιάζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και πρωταγωνιστές στην θρυλική Ο.Α.΄Eχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας να κάνουμε. Με το μεράκι και την έμπνευση των δυο πλευρών αποβλέπουμε σ΄ ένα κορυφαίο αποτέλεσμα, αντάξιο της ιστορίας και της προσφοράς της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον χώρο των αερομεταφορών. Η ΠΕ Websites θα είναι στο πλευρό του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Μία τέτοια συνεργασία τονώνει την επιχειρηματικότητα της Ηπείρου, και επιπροσθέτως ενθαρρύνει το αίσθημα εμπιστοσύνης προς τις εταιρείες της περιφέρειας.
Μάλιστα εντός του επόμενου έτους αναμένεται να υλοποιηθεί το Virtual Museum (Μουσείο Εικονικής Πραγματικότητας), στο οποίο θα μπορεί κάποιος εξ αποστάσεως να επισκεφθεί τα αεροσκάφη μέσω 360 Virtual Tour και να εξερευνήσει χιλιάδες ιστορικά τεκμήρια εικόνας και ήχου από το κινητό ή τον υπολογιστή του.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!