Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 η χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που κήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), στην οποία συμμετέχουν σωματεία και Ομοσπονδίες.
Με βασικό μήνυμα «η ακρίβεια στον Θεό, οι μισθοί στα τάρταρα. Θέλουμε πραγματικές αυξήσεις, θέλουμε πίσω τις Συλλογικές μας Συμβάσεις και τα θέλουμε τώρα», η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, εικοσιτετράωρη γενική απεργία, θέτοντας στο επίκεντρο των διεκδικήσεων τις αυξήσεις των μισθών, τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την πάταξη της αισχροκέρδειας, καθώς και την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Στα Ιωάννινα με συνθήματα όπως “Ως εδώ! Απάντηση στην ακρίβεια θα δώσουμε οι πολλοί. Αυξήσεις στους μισθούς μας”, «οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους» εκατοντάδες μέλη εργατικών σωματείων, συλλόγων, συνταξιούχων, διανομέων και φοιτητών πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εντεινόμενη ακρίβεια.

Νωρίτερα το πρωί στις 10:30 υπήρξε συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της πορείας οι κεντρικοί οδικοί άξονες έμειναν για λίγο κλειστοί, ωστόσο η έντονη παρουσία της τροχαίας που ήταν στους δρόμους διευκόλυνε την κίνηση των αυτοκινήτων, χωρίς να υπάρξουν μεγάλα προβλήματα.

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!