Το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η  καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων σε μια ζεστή και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα, με τα χαμόγελα να διαδέχονται τους προβληματισμούς, αλλά και την αισιοδοξία για το μέλλον.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παραδοσιακό ουζερί “Καμονάς” στους Αμπελοκήπους,  με παρόντες τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαγεωργίου, τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Νίκο Τσόλη, τον γενικό γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ζωγράφο, τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Σιορόκα και Ηλία Αρλέτο,  σύσσωμο το Δημοσιογραφικό και Τεχνικό δυναμικό του σταθμού, ραδιοφωνικούς παραγωγούς και εξωτερικούς συνεργάτες, μέλη της Διοίκησης αλλά και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων που τίμησαν με την παρουσία τους την καθιερωμένη γιορτή.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους  εξέφρασε την ικανοποίηση  του, αλλά και την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου στο έργο και τη λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Τέλος, ο Πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου  κ. Νίκος Τσόλης, , κατά τον χαιρετισμό του, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των δύο δύσκολων χρόνων της υγειονομικής κρίσης, αλλά και κατά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο του σκληρού lockdown, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, πραγματοποίησε σημαντικές δράσεις, ενέργειες, πρωτοβουλίες και δραστηριότητες.  Εξήρε την ομαδική προσπάθεια και προσφορά όλων των συντελεστών, τόσο όσον αφορά την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία, όσο και για το υψηλού επιπέδου μάρκετινγκ στον τομέα της διαφήμισης. Τέλος, ευχαρίστησε για την προσφορά της  την δημοσιογράφο Αγνή  Βραβορίτου, η οποία πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!