Σε ανάρτηση της, η διευθύντρια της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Κατερίνα Ντόντορου, σχετικά με το ιστορικό της κακοποίησης του Γαιδάρου στο  Γραμμένο Ιωαννίνων, αναφέρει τα εξής:
“Αναρτώ μια φωτογραφία του δύστυχου ζώου τη μέρα που το εξετάσαμε , Κυριακή 28/08/2022. Η φωτογραφία αυτή και πολλές άλλες βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων από την πρώτη στιγμή, μαζί με την έγγραφη έκθεση αυτοψίας της υπηρεσίας μας. Τη μοναδική έγγραφη έκθεση για το ζώο μέχρι στιγμής.
Δε συνηθίζω να μιλώ για τη δουλειά μου από δω. Αφήνω τη δουλειά μου να μιλήσει για μένα. Ωστόσο, την τελευταία εβδομάδα παρακολουθώ να λαμβάνει χώρα στα κανάλια, στις εφημερίδες, στα social media και σε κάθε είδους λαϊκά δικαστήρια ένας ανελέητος διασυρμός της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, με χυδαίους υπαινιγμούς για την ηθική, επαγγελματική και επιστημονική επάρκεια των δημοσίων κτηνιάτρων, που χρήζει μηνύσεων. ΑΡΚΕΤΑ!
Ενημερώνω λοιπόν ότι η Κτηνιατρική Υπηρεσία δεν προστατεύει ούτε εκδικείται, δε συγκαλύπτει ούτε εκθέτει κανέναν. Ούτε χειραγωγείται από κανέναν. Η Κτηνιατρική Υπηρεσία ελέγχει, καταγράφει και εφαρμόζει τη νομοθεσία, πάντα το έκανε και έτσι θα συνεχίσει με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα ζώα και στον άνθρωπό. Γιατί μείς οι δημόσιοι κτηνίατροι έχουμε δώσει έναν όρκο και τον τιμούμε, πρωτίστως απέναντι στα ζώα. Γιατί εμείς οι δημόσιοι κτηνίατροι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ…”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!