Το ολοκαίνουργιο βιβλιοπωλείο Nakas Book House άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει στον πολυσύχναστο πεζόδρομο Παπάζογλου 4!

Τα Nakas Book House ανήκουν στον όμιλο NAKAS GROUP και σήμερα μετράνε 12 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakasbookhouse.gr.

Ο όμιλος NAKAS GROUP κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά τόσο αναφορικά με την εκδοτική του δραστηριότητα, όσο και στον τομέα των εισαγωγών, των εξαγωγών και της εμπορίας βιβλίων και τουριστικών αναμνηστικών ειδών.
Οι δραστηριότητες του Ομίλου διακρίνονται σε τρεις κλάδους: παραγωγή προϊόντων, χονδρικό και λιανικό εμπόριο.

Ένα σύγχρονο βιβλιοπωλείο με ιδιαίτερα προσεγμένο design, που συγκεντρώνει χιλιάδες βιβλία όλων των κατηγοριών, επώνυμα παιχνίδιασχολικά, χαρτοσχολικά και είδη δώρων θα γίνει το νέο αγαπημένο στέκι για μικρούς και για μεγάλους!
Το βιβλιοπωλείο Nakas Book House είναι χώρος κατάλληλος για αναζήτηση και περισυλλογή.
Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αναζητώντας εύκολα αυτό που ψάχνουν στο διώροφο κατάστημα Nakas Book House, κάνοντας την παραμονή τους στον χώρο ευχάριστη!

Τα Nakas Book House φροντίζουν οι επισκέπτες τους να είναι πάντα ευχαριστημένοι παρέχοντάς τους συνεχώς πρωτοποριακές υπηρεσίες!

Υπηρεσία Delivery
Μία υπηρεσία που εφαρμόζουν τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, καθυστερήσεις και ενδιάμεσες εταιρίες ταχυμεταφορών. Το καταρτισμένο προσωπικό των βιβλιοπωλείων σας εξυπηρετεί άμεσα, με ένα μόνο τηλεφώνημα!
Ισχύει για παραγγελίες τηλεφωνικές ή μέσω e-mail οι οποίες παραδίδονται στην πόλη των Ιωαννίνων αυθημερόν και δωρεάν!

Μηνιαίες Κληρώσεις
Κάθε μήνα στα Nakas Book House διεξάγονται κληρώσεις αναζητώντας έναν τυχερό που κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 50€! Κάθε αγορά και μία συμμετοχή!

Προσφορές και εκπτώσεις
Κάθε εποχή και μία προσφορά! Τα Nakas Book House δημιουργούν μοναδικά πακέτα προσφορών (σχολικά, πασχαλινά, Χριστουγέννων κ.α), ιδιαίτερες ενέργειες (καλοκαιρινές, σχολικές προσφορές κ.α.) που καλύπτουν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επισκεπτών για κάθε εποχή!

Διαγωνισμοί στα Social Media
Τα Nakas Book House διαθέτουν ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και στο Facebook και κάθε μήνα διοργανώνουν διαγωνισμούς κληρώνοντας μοναδικά δώρα (βιβλία, παιχνίδια κ.α.)!

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Nakas Book House περιμένει να σας εξυπηρετήσει με γνώση, χαμόγελο και διάθεση!

Ραντεβού λοιπόν στο νέο σημείο συνάντησης επί του πεζόδρομου Παπάζογλου 4 στα Ιωάννινα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Διεύθυνση: Παπάζογλου 4, 45444 Ιωάννινα

Τηλ.: 26510-72007

email: [email protected]

 

Eshop: www.nakasbookhouse.gr

Instagram: www.instagram.com/nakasbookhouse/

Facebook: www.facebook.com/nakasbookhouse

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!