Οι νέες ταινίες ”CAT &DOG” & ”IMAGINARY” που θα προβληθούν στο ODEON PARALIMNIO by TFG στα Ιωάννινα από 07/03 έως και 13/03/2024

CAT & DOG
K
Κωμωδία, Οικογενειακή Περιπέτεια
Η Μόνικα συναντά στο αεροδρόμιο τον διαβόητο κλέφτη Τζακ, και μαζί συναντιούνται τα κατοικίδια τους: η influencer γάτα Ντίβα και ο σκύλος Τσιτσί, που έχει καταπιεί το πολύτιμο ρουμπίνι από την τελευταία ληστεία του Τζακ. Κι ενώ επιβιβάζονται στο αεροπλάνο, τα δύο ζωάκια το σκάνε από τις αποσκευές και ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι ενάντια στον χρόνο μεταξύ Μόντρεαλ και Νέας Υόρκης. Με τον αστυνόμο Μπραντ στο κατόπι τους, οι μεν Μόνικα και Τζακ αναζητούν απεγνωσμένα τους μικρούς τους συντρόφους, οι δε Ντίβα και Τσιτσί έχουν χαθεί στον δρόμο της αναζήτησης των αφεντικών τους.

 

IMAGINARY
K 18

Θρίλερ, Μεταφυσικό Θρίλερ, Τρόμου
Όταν η Τζέσικα επιστρέφει στο σπίτι της παιδικής της ηλικίας με την οικογένειά της, η μικρότερη θετή κόρη της, η Άλις, αναπτύσσει μια απόκοσμη προσκόλληση με μια λούτρινη αρκούδα που ονομάζεται Τσόνσι που βρίσκει στο υπόγειο. Η Άλις αρχίζει να παίζει παιχνίδια με τον Τσόνσι που σταδιακά γίνονται όλο και πιο απαίσια. Καθώς η συμπεριφορά της γίνεται όλο και πιο ανησυχητική, η Τζέσικα επεμβαίνει μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι ο Τσόνσι είναι πολύ περισσότερα από το αθώο αρκουδάκι που πίστευε ότι ήταν.

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!