Λήγει σε 5 ημέρες η προκήρυξη για τους Διοικητές Νοσοκομείων όλης της χώρας για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη αφορά σε 152 θέσεις Διοικητών και Υποδιοικητών σε 95 νοσοκομεία των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) της χώρας. Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου στις 8:00 και η σχετική προθεσμία εκπνέει την 1η Φεβρουαρίου στις 14:00.

Ήδη ,εκατοντάδες στελέχη που θέλουν να γίνουν Διοικητές Νοσοκομείων έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσουν τη διαδικασία που εμπεριέχει εκτός των άλλων και τεστ δεξιοτήτων. Πριν το Πάσχα θα αρχίσουν σιγά σιγά να επιλέγονται οι πρώτοι Διοικητές για να αναλάβουν στα νοσοκομεία.

Μετά την κατάθεση των αιτήσεων ακολουθεί έλεγχος τον δικαιολογητικών από ειδικές επιτροπές του ΑΣΕΠ ώστε να περάσει ο διαγωνισμός στην επόμενη φάση που είναι αυτή με τα τεστ δεξιοτήτων.

Με βάση τους ίδιους υπολογισμούς, πρώτα αναμένεται να επιλεγούν οι Διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων της Αθήνας που σηκώνουν και το μεγαλύτερο βάρος της κίνησης των ασθενών, ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσουν και τα μικρότερα νοσοκομεία.

Τέλος να σημειωθεί ότι από την τελική λίστα που θα δημιουργηθεί (shortlist) η επιλογή των προσώπων θα γίνει από τον υπουργό Υγείας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!