Η παραλία Λύχνος, μία υπέροχη παραλία στην περιοχή της Πάργας, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αμμουδερές παραλίες της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου. Απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την Πάργα, περιβαλλόμενη από ελαιώνες, που σε συνδυασμό με τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, την κάνουν μία από τις πιο αγαπημένες παραλίες της Πάργας.


Για όποιον ενδιαφέρεται για θαλάσσια σπορ, εδώ έχε την ευκαιρία να τα απολαύσει (θαλάσσιο σκι, αλεξίπτωτο θαλάσσης, καταδύσεις, ψάρεμα, τζετ σκι, wind surfing), ενώ γύρω από αυτή λειτουργούν ξενοδοχειακές μονάδες, μονάδες ενοικιαζόμενων δωματίων, ταβέρνες και Mini Market. Αποτελεί μία οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες, ταβέρνες, beach bars και cafe, καθώς και μία από τις πιο ασφαλής, με υπηρεσίες camping και εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο.
Μέσα από παραδοσιακά ελαιόδεντρα που μαρτυρούν την παρουσία των Βενετών στην περιοχή, ο επισκέπτης ανακαλύπτει μία παραλία συνώνυμη με το βαθύ γαλάζιο και την μεγάλη αμμουδιά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!