Για «επιχείρηση αυτοεξευτελισμού του Μαξίμου» έκανε λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τις πληροφορίες πως η κυβέρνηση σχεδιάζει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο.

«Από πού κι ως πού η πολιτική σταθερότητα στη χώρα ταυτίζεται με την κυβέρνηση της ΝΔ και με έναν πρωθυπουργό, που έχει μπει στο στόχαστρο όλων των διεθνών μέσων ενημέρωσης για την παρακολούθηση των πολιτικών του αντιπάλων;», είναι το ερώτημα που έθεσαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Απέδωσαν, μάλιστα, τον κυβερνητικό σχεδιασμό στην πτωτική πορεία της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω της ακρίβειας και των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Πόσο μάλλον, όπως υπογράμμιζαν, που οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές τερμάτισαν κάθε συζήτηση της «ΝΔ υπό τον κ. Μητσοτάκη» με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για μετεκλογική κυβέρνηση συνεργασίας.

«Χωρίς ντροπή πάνε να αλλάξουν έναν εκλογικό νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν, πριν καν τον εφαρμόσουν. Δεν σέβονται ούτε τη θεσμική λειτουργία του κράτους, ούτε το κράτος δικαίου. Αφού στο Μαξίμου επικαλούνται διψήφια δημοσκοπική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, τρέμουν τον δικό τους εκλογικό νόμο;», σημείωσε χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!